Få en synsprøve i Hinnerup og find ud af, om du har brug for briller

Når vores syn forværres, er det noget, der sker løbende og over en længere periode. Det gør det sværere for os at lægge mærke til, hvornår vores syn er blevet dårligt, og det er ikke noget, de fleste af os går og tænker over i det daglige.

Men det kan sagtens være, at din syn er blevet forværret til en grad, hvor det ville hjælpe dig at få briller eller kontaktlinser i det daglige. Det er noget af det, vi kan hjælpe dig med at finde ud af her hos Hinnerup Optik.

 

Hvornår bør du få foretaget en synsprøve?

Det er selvfølgelig relevant at bestille tid til en synsprøve hos os i Hinnerup, hvis du føler, at dit syn ikke er godt længere. Men det er ikke det eneste tegn på, at du bør få tjekket dit syn. Det bør du også hvis du oplever nogle af følgende problemer:

  • Hyppig hovedpine kan være et tegn på, at du anstrenger dine øjne
  • Hvis du har behov for mere lys, når du læser, kan det også være et tegn på nedsat syn
  • Hvis du holder din mobil længere og længere væk fra kroppen for at kunne se teksten er det også tegn på nedsat syn

Få tjekket dit syn med en synsprøve i Hinnerup

Hvis du oplever nogle af disse symptomer, er det en god idé at lægge vej forbi os i Hinnerup Optik for at få foretaget en synsprøve.

På den måde får du svar på, om du skal have briller eller kontaktlinser, eller om dine nuværende briller bør få nyt glas, der passer til dine øjne nu.

Vi anbefaler, at du bestiller tid til din synsprøve og regn også gerne med, at den tager 30 minutter.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.