Styrk dit syn med synstræning i Hinnerup

 

Noget af det vigtigste, når det kommer til at have et godt syn, er at dine øjne kan arbejde sammen og kan koordinere i fællesskab. Det sker af og til, at øjnene ikke kan arbejde ordentligt sammen, og det giver nogle helt praktiske udfordringer som blandt andet:

 

  • Du har svært ved at afstandsbedømme i trafikken
  • Du lukker det ene øje for at kunne stille skarpt
  • Du har svært ved at gribe en bold eller i det hele taget en dårligere motorik
  • Du har problemer med helt at holde balancen

 

Mange af disse udfordringer kan blandt andet opstå, fordi dit samsyn ikke er i balance. Det kan du forbedre med synstræning

 

Få råd om synstræning i Hinnerup

 

Hvis du har oplevet eller oplever nogle af de problemer, der er nævnt ovenfor, så kan det være en god idé at komme forbi vores butik i Hinnerup for at tale om synstræning og for at finde ud af, om der er andre problemer med dit syn, som du bør få hjælp til.

 

Hos os i Hinnerup Optik kan vi være med til at guide dig i dit forløb, så du kan få den rette synstræning og få dit samsyn tilbage i topform, så dine øjne bedre kan samarbejde.

 

Sådan foregår synstræning

 

Alle forløb er naturligvis forskellige, men formålet med synstræningen er at styrke dit samsyn og dine øjnes mulighed for at arbejde sammen, så dit syn fungerer bedst muligt.

 

Ligesom med træning af alle andre dele af din krop, får du nogle øvelser, som du skal udføre på daglig basis over en aftalt periode. Det er bevist, at synstræning kan gøre en markant forskel for dig, og det handler simpelthen om at styrke øjnene i at arbejde sammen og sende de rette signaler til resten af din krop.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING