Find det perfekte par briller hos Hinnerup Optik

 

Der er ikke noget som briller, der kan komme til at ændre dit udseende fuldstændigt. Det er en stor beslutning at købe et par briller, for de kommer til at blive en del af dig og dit udseende, så det er naturligvis noget, du skal gøre med omtanke.

 

Hos Hinnerup Optik har vi stor erfaring med at rådgive om det bedste par briller til alle vores skønne kunder, der lægger vej forbi vores butik i Hinnerup.


 

Hvad skal du være opmærksom på med briller

 

Der er som sagt flere forskellige ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til at vælge de helt rette briller, herunder blandt andet:

 

  • Udseende: hvordan ser brillerne ud på dig?
  • Stel: Hvilket materiale er bedst og hvilken farve passer bedst til din personlighed?
  • Glas: hvilket glas skal du vælge, og skal du bruge flerstyrket eller enkeltstyrket?
  • Komfort: hvordan føles brillerne at have på?

 

Hos Hinnerup Optik kan vi hjælpe dig med at svare på alle de nødvendige spørgsmål, så du kommer hjem med det helt rette par briller.

 

Få en synsprøve inden du køber briller hos Hinnerup Optik

 

Inden du køber et nyt par briller, er det vigtigt, at du får foretaget en synsprøve, så du er klar over, hvor meget styrke der skal være i dine nye briller. En grundig synsprøve kan også afsløre eksempelvis bygningsfejl, som vi kan tage højde for med dine nye briller.

Hos Hinnerup optik tilbyder vi en grundig synsprøve, så du er helt klar over, hvad du har brug for, før du skal vælge dine nye briller. Det er altid en god idé at bestille tid til prøven inden du stopper forbi vores butik i Hinnerup, og synsprøven kan tage op til 30 minutter. Herefter kan vi rådgive dig om briller.