Fuld bevægelsesfrihed med kontaktlinser fra Hinnerup Optik

 

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have kontaktlinser over briller. For mange handler det om, at det giver langt mere frihed, mens det for andre igen primært handler om udseendet.

 

Kontaktlinser er en rigtig god mulighed for dig, der ikke bryder dig om at bruge briller og som gerne vil have bedre mulighed for aktiviteter uden at skulle tænke over at beskytte dine briller. Når først du har vænnet dig til at gå med kontaktlinser, vil du opleve, at din hverdag bliver langt nemmere end med briller.

 

Forskellige typer kontaktlinser hos Hinnerup Optik

 

Her hos Hinnerup Optik har vi et stort udvalg af kontaktlinser, så vi altid kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig og din hverdag. Der findes nemlig en masse forskellige slags kontaktlinser, og det rette par til dig kommer an på flere ting.

 

Vi har blandt andet:

 

  • 1-dags kontaktlinser, der skal skiftes hver dag og tages ud om natten
  • 14-dags kontaktlinser, skiftes hver 14. dag, nemme at rense, kan soves med få dage
  • 30-dags linser, skal renses hver aften og udskiftes med nyt par hver 30. dag
  • Døgnlinser, kan bruges døgnet rundt og skiftes hver 30. dag

 

Flerstyrkelinser for den bedste synskomfort

 

Hos Hinnerup Optik tilbyder vi også flerstyrkelinser, der giver dig mulighed for at stille skarpt på flere forskellige afstande. Det gør dine kontaktlinser mere brugbare og øger din synskomfort.

 

Det eneste minus her er, at det tager mere tid at vænne sig til denne type kontaktlinser, men for de rette kandidater kan det være den bedste løsning.

 

Det er en rigtig god at komme og tale med os om dine muligheder, når du skal have kontaktlinser, så du er sikker på at få en løsning, der passer perfekt til dig.