Find de perfekte briller til job hos Hinnerup Optik

Med alderen sker det nærmest for os alle, at vi får et større behov for at få briller. Hvis du har et arbejde, hvor du sidder meget foran en skærm, eller du pludselig oplever problemer med dit syn, så kan det være en god idé at få et par briller til job. Det kan vi hjælpe med hos Hinnerup Optik.

De mest populære briller til job: skærmbriller hos Hinnerup Optik

En af de mest almindelige briller til job er skærmbrillen, der hjælper med at tilpasse synsafstanden til skærmen, så du anstrenger øjnene mindre ved meget skærmarbejde.

Det klares oftest ved en brille med enkeltstyrkeglas i – særligt hvis du er yngre. Hvis du ofte oplever hovedpine og flimren for øjnene, kan det tyde på, at du har brug for skærmbriller.

Briller til alsidigt kontorarbejde

En anden populær type af briller til job er en brille med flerstyrkeglas. Dette er ofte til lidt ældre, der har alsidigt kontorarbejde, der ikke kun omfatter at kigge på en skærm.

Med mere alsidigt arbejde kan det være en fordel at kunne stille skarpt på mange forskellige afstande. Kom ind til os i vores butik i Hinnerup og find de perfekte briller til job hos os.

DOWNLOAD I PDF her