Find de rette solbriller til dig hos Hinnerup Optik

 

Der er stor forskel på, hvor lysfølsomme vi alle sammen er. Nogen har behov for at bruge solbriller i nærmest alt slags vejr, mens andre kan nøjes med kun at bruge dem, når solen står skarpest på himmelen.

 

Uanset hvor stort dit behov er for solbriller, så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige par her hos Hinnerup Optik. Vi har mange forskellige par, så vi er sikre på, at du finder det par solbriller, der passer helt perfekt til dig i vores butik i Hinnerup.

Mange forskellige typer af solbriller hos Hinnerup Optik

 

Der findes en masse forskellige former for solbriller, og ligesom med almindelige briller, er der nogle særlige ting, du skal have med i overvejelserne, når du vælger solbriller:

 

  • Pasform: dine nye solbriller skal passe til dit ansigt
  • Styrke: hvis du har behov for styrke i dine solbriller, kan vi hjælpe med det
  • Beskyttelse: der er forskel på, hvor meget forskellige solbriller beskytter for solen

 

Uanset hvad du er på udkig efter, så kan vores dygtige optikere i vores butik i Hinnerup hjælpe dig med at finde det rette par solbriller.

 

Solbriller er altid en god idé

 

Solbriller hjælper dig ikke kun med at beskytte dine øjne fra solens stråler, men du får også UV-beskyttelse for den sarte hud omkring øjnene, hvilket også mindsker dannelsen af fine linjer omkring øjnene.

 

Solens stråler er nemlig med til at ælde vores hud. Det er generelt set altid en god idé at beskytte huden mod solens stråler, og det kan du også gøre med dine solbriller. Sørg for høj UV-beskyttelse, også når du er på skiferie, hvor sneen reflekterer strålerne tilbage på dig også.

 

Så uanset hvilken form for brug, du leder efter, har vi det rette par solbriller til dig.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu