Beskyt dine øjne mod UV-stråler med solbriller fra Hinnerup Optik

Der er rigtig mange grunde til at passe ekstra godt på sine øjne, og hvis du sørger for altid at passe godt på dine øjne, kan du være heldig at bevare godt syn længere samt at undgå eksempelvis grå stær.

Når det kommer til at passe på øjnene, er det en god idé at beskytte dem mod solens ultraviolette stråler, som vi også kender som UV-stråler.

Derfor skal du beskytte dine øjne mod UV-stråler

UV-stråler kan være utroligt skadelige for dig. De kan ikke ses med det blotte øje, men de kan gå ind at skade både din hud og dine øjne. Det er også UV-strålerne, der solbrænder din hud. Det er altså noget, vores kroppe reagerer meget på.

Der findes tre forskellige former for UV-stråler:

  • UV-A stråler
  • UV-B stråler
  • UV-C stråler

Det er særligt UV-B og UV-C, der er farlige. UV-C opsluges af ozonlaget og kommer derfor ikke ned til os, men alle UV-stråler kan være skadelige for både øjne og hud.

Det bedste, du kan gøre, er at beskytte dig selv mod UV-stråler. Det gør du blandt andet med solcreme på huden. For dine øjne er det en god idé at vælge nogle solbriller med UV-beskyttelse.

Find solbriller med UV-beskyttelse hos Hinnerup Optik

Her hos Hinnerup Optik har vi stor erfaring med at hjælpe dig med at finde de bedste solbriller med UV-beskyttelse, så du altid kan beskytte dine øjne.

Normalt siger man, at vi ikke skal opholde os i middagstimerne ude i solen, da det er værst for huden. For dine øjne kan solens stråler skade på alle tider af døgnet, og derfor er det vigtigt, at du bruger solbriller med UV-beskyttelse dagen lang, så du er sikker på, at dine øjne ikke tager skade af UV-strålerne.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu