Hinnerup Optik

Vi kender vores kunder

Hos Hinnerup Optik sætter vi pris på at kende vores kunder. Det er vigtigt for os, at vores kunder møder den samme optiker hver gang de besøger os. Det er afgørende for det videre forløb, at vi foretager en grundig synsprøve, får kendskab til din hverdag og andre oplysninger, som har betydning for dit syn. Jo bedre vi kender dig, desto bedre vejledning kan vi give dig.

Når vi vejleder vores kunder siger vi altid vores ærlige mening. Vi ønsker ikke, at vores kunder ender med en brille, der ikke passer til deres stil eller personlighed.

Opdateret faglighed

Vores team består udelukkende af uddannede optikere og kontaktlinseoptikere, som har mange års erfaring i faget. Derfor kan du være sikker på at få en kvalificeret vejledning, når du besøger vores butik. Vi sørger for løbende at videreuddanne os og tage på interessante kurser, som kan udvide vores viden og metoder.

Vi kombinerer vores høje faglighed med det nyeste måleudstyr. Vi bruger bl.a. de nyeste teknologier fra Rodenstock, hvilket kan give vores kunder skarpere kontraster, større synsfelt, bedre nattesyn og mere naturlige synsindtryk. Vi kan screene vores kunder for patologiske sygdomme, som f.eks. cataract(grå stær), glaukom(grøn stær), diabetes mfl. Vi samarbejder med en øjenlæge, så vi kan viderehenvise vores kunder, hvis de skulle vise tegn på en patologisk sygdom e.l.

Derudover kan vi lave individuelle tilpasninger til den enkelte kunde, så vi opnår det perfekte brillematch og optimal synskomfort.

Vores butik

Vi har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter i alt fra kontaktlinser til brilleglas og brillestel. Vi sammensætter selv vores sortiment og du finder derfor altid briller, som du ikke finder andre steder. Kig ind i vores butik til en snak eller en grundig vejledning. Du kan også bestille tid til en synsprøve her på siden. Vi glæder os til at se dig!