Find det rette brilleglas til dig hos Hinnerup Optik

 

Der er rigtig mange forskellige valg, du skal træffe, når du skal købe nye briller, der passer perfekt til dig og det, du har brug for brillerne til. Når først du har valgt det rette brillestel, er det tid til at finde det rette brilleglas, så du får optimalt meget ud af dine nye briller.

 

Brilleglas med én styrke hos Hinnerup Optik

 

Når du skal have dit første par briller, er det meget almindeligt at gå efter brilleglas med en enkelt styrke. Det betyder, at du får den samme styrke i hele brilleglasset.

 

Det er særligt populært til dig, der skal bruge læsebriller eller briller til at køre bil, og det kan fås til både nær- og langsynede.

 

Brilleglas med flere styrker

 

I takt med at vi bliver ældre, er det meget almindeligt at øjnene mister sin elasticitet, og vi pludselig har svært ved at stille skarpt på både lang og kort afstand – og her er flerstyrket brilleglas en god løsning.

 

Hos Hinnerup Optik kan vi hjælpe dig med at finde det rette brilleglas til præcis din situation. Læg vej forbi vores butik i Hinnerup for at finde det rette par briller med det rette brilleglas.