Find din stil med det rette par briller fra Hinnerup Optik

 

Det er en stor beslutning at skulle vælge det helt rette par briller og det er aldrig en beslutning, der er nem at træffe. Hos Hinnerup Optik har vi mulighed og ekspertise i at rådgive dig til at finde det rette par briller, så du får et par, der passer perfekt til din personlighed.

 

Der findes briller i stort set alle forskellige farver og former, og derfor er der noget til enhver stil og til enhver forskellig personlighed. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvem du er, når du skal vælge det rette par briller.

 

Hjælp til at finde din stil hos Hinnerup Optik

 

Hos Hinnerup Optik ved vi, hvor vigtigt det er at finde et par briller, der passer helt perfekt til dig og din personlighed. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at svare på de følgende spørgsmål:

 

  • Hvem er du, og hvor meget indtryk skal brillen gøre?
  • Hvad er dine personlige farver?
  • Hvilken brilleform passer bedst til din ansigtsform?
  • Hvilke situationer har du brug for at bruge brillen i?

 

Det er utroligt vigtigt, at vi sammen finder svar på disse spørgsmål og på den måde kan finde din stil, når det kommer til at vælge det rette par briller.

 

Derfor er din personlige farve vigtig

 

Brillestel kommer i mange forskellige former og farver, og hvilken farve du skal have dine briller i, kommer meget an på din personlige farve.

 

Når vi skal finde din stil med et nyt par briller, prøver vi særligt også at finde ud af, hvilke farver der komplimenterer din hudfarve og dine undertoner i huden bedst. Det kan være svært at gøre selv, men hos Hinnerup Optik har vi stor erfaring med at hjælpe dig med at finde din stil og den rette farve.

DOWNLOAD STIL GUIDE