Briller i dansk design hos Hinnerup Optik

 

Der findes rigtig mange forskellige stilarter, du kan gå efter, når du skal vælge nye briller. Hos Hinnerup Optik har vi et hav af forskellige mærker, der alle sammen sætter deres eget personlige præg på brillemoden.

 

Briller i dansk design er noget af det, vi er stolte over at forhandle i vores butik i Hinnerup. Dansk design er jo kendt for en flot og minimalistisk stil blandet sammen med virkelig funktionelle produkter, der kan bruges i hverdagen og holder i lang tid.

 

Præcis det samme gør sig gældende, når det kommer til briller, og vi er rigtig glade for at kunne tilbyde flotte briller i dansk design.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

 

Derfor skal du købe dansk design briller fra Hinnerup Optik

 

Hos Hinnerup Optik ved vi, hvor vigtigt det er, at du får et par virkelig gode briller, der er funktionelle, klæder dit ansigt og ikke irriterer dig at have på.

 

Med vores store udvalg af briller i dansk design, kan vi hjælpe dig med at vælge det helt rette par, der udstråler professionalitet og karakter. Vi forhandler blandt andet danske mærker som:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Find det helt rette par briller til dig

 

Det er altid meget individuelt, hvad du leder efter, når det kommer til at finde det rette par briller. Hvor nogen ønsker at have et par briller, der gør et stort indtryk og indrammer ansigtet med en hård kant, har andre mere lyst til, at deres briller ikke skal stjæle fokus.

 

Hvad end du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rette par briller i den stilart, du gerne vil have. Vores briller i dansk design er kendt for at være lavet af nogle fantastiske materialer, der sikrer dig at komme hjem med et par briller, der holder meget længe.